SZABAD A MENYASSZONY!

Kedves Násznép és Mindenki (is)!

Mint azt már tudjátok, idén a TanyaFeszt elmarad, helyette azonban három pár boldogságát ünnepelhetjük augusztusban, a TanyaLagzi keretein belül. A korábban hatályos intézkedések értelmében, a lagzin résztvevők számát maximum 200 főben határozták meg, azonban a közelmúltban történt változásoknak köszönhetően, újra engedélyezik az 500 fő alatti programokat.

Tekintve, hogy mindhárom pár a végletekig figyelmes, kollektív módon úgy döntöttek: boldogságukat minél több emberrel megosztják, gondolva azokra is, akik a hosszú bezártság és szórakozási lehetőségek hiányában szeretnék kiengedni a fáradt gőzt és egyszerűen jól érezni magukat.

Ennek köszönhetően, a TanyaLagzi, a mai naptól kezdve megnyitja a kapuit mindenki számára (is), átalakulva a zártkörű, családi rendezvényből, egy mindenki által elérhető programmá, melynek keretén belül a cél továbbra is a szeretet, a kötődés és az összetartozás ünneplése. Akár úgy is fogalmazhatunk: mától szabad a menyasszony!

Mivel a létszám korlátozva van, így a TanyaLagzira érkező szórakozni vágyók a TanyaLagzi Bérletet a Jegyvásárlás menü alatt szerezhetik be. Iparkodjatok, minél hamarabb veszitek meg, annál biztosabb, hogy Ti is velünk ünnepelhettek! 😉

MI IS AZ A TANYALAGZI?

Háromszoros örömhírrel szolgálhatunk!

Bár a VI. TanyaFesztre rányomta a bélyegét a Korona, mint minden egyéb fesztiválra is az országban, adódott egy lehetőség, mellyel – ha nem is pótolhatjuk, de – kiválthatjuk az idei fesztivált.

Történt ugyanis, hogy a törzsvendégeink közül egy pár egybekelt, azonban lagzi helyett a TanyaFeszten szerették volna megünnepelni szerelmüket. A jelen események fényében azonban úgy döntöttek, hogy a TanyaFeszt hiányában mégis a lagzi lesz a befutó.

Megkerestek minket, a Kreatív SzemLélet Egyesületet, hogy vállalnánk-e a lagzijuk lebonyolítását, mi pedig gondolkodás nélkül mondtunk igent rá. Azonban, amikor ennek híre ment a berkeken belül, két másik, szintén hű TanyaFeszt látogató pár talált meg minket, hasonló kéréssel.

Természetesen nekik is igent mondtunk, majd belénk nyilallt a felismerés: Ha mindhárom pár násznépének 70%-a ugyanazon személyekből állna, miért ne tartanánk a három lagzit egymást követő napokon?

A TanyaFesztnek köszönhetően minden eszköz adva van egy lagzi levezényléséhez, szóval mindhárom pár nevében hívunk meg ezúton is szeretettel mindenkit az augusztus 6-7-8-án megtartandó, TanyaLagzikra, melyre a szokásos, már jól ismert helyen kerül sor.

Hogy a párokat milyen módon támogathatjátok jövőjükben, kik biztosítják a mulatsághoz elengedhetetlen muzsikát és minden egyébről ezen a honlapon tájékoztatunk Titeket!